Notícies i actualitat

 
Cartell
El Centre de Geologia de Menorca organitza un nou cicle d’activitats familiars gratuïtes amb la col·laboració de ‘Sa Xaranga, Serveis educatius’. El proper dissabte 30 de març, a les 11h, el cicle arranca amb el taller "‘POSANT ORDRE A LES ROQUES I FÒSSILS DEL CENTRE DE GEOLOGIA".
 
El Centre de Geologia de Menorca organitza un cicle d’activitats familiars gratuïtes amb la col·laboració de "Sa Xaranga, Serveis educatius”. El proper dissabte 22 de setembre, a les 11h, amb el taller DESCOBREIX ELS FÒSSILS DE MENORCA iniciarem el cicle.
 
Podeu enviar les vostres fotografies per participar en el II CONCURS FOTOGRÀFIC DEL CENTRE DE GEOLOGIA DE MENORCA fins el 3 de juny. Animeu-vos!

El termini s´ha allargat al no poder realitzar el lliurament de premis i la inaguració de l´exposició el 8 de juny tal i com s´havia previst, al coincidir amd un altre esdeveniment.Aquest acte s´ha posposat al 15 de juny.

Recordeu que podeu consultar les bases a www.geologiamenorca.org
 
II Concurs de Fotografia Geològica
El Centre de Geologia de Menorca convoca el II Concurs de Fotografia Geològica sota el títol l’Illa dels quatre colors. Podeu enviar les vostres fotografies fins el dijous 24 de maig a l’adreça centregeologia@ajferreries.org
 
XX Simposi sobre Ensenyament de la Geologia
Entre el 9 i el 14 de juliol de 2018, Menorca acollirà el XX Simposi sobre Ensenyament de la Geologia, on conferències, tallers i sortides de camp oferiran eines per divulgar la geologia a les aules i per donar a conèixer la influència i les utilitats de la geologia a la nostra vida diària.

El Simposi es realitzarà i coordinarà per primera vegada en una Reserva de Biosfera, el que representa una excel·lent oportunitat per potenciar aquests espais naturals com un marc idoni per desenvolupar activitats que fomentin la presència i contribució de la Geologia i de les Ciències de la Terra, en general, en la formació de la societat.
 
PROFUNDITATS MARINES
El diumenge 7 de maig l’Associació de Geòlegs de les Illes Balears organitza a Sa Mesquida una nova edició del GEOLODIA. Una excursió geològica divulgativa per a tots els públics on aprendrem a mirar amb “ulls geològics”. L’activitat és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s a l’adreça geolodiamenorca@gmail.com No us la perdeu!
 
12345
CIME Agència Menorca Reserva de Biosfera Ajuntament de Ferreries
Consell Insular de Menorca - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera